2. Bescherm uw producten
en houd ze koel!

Zorg dat uw producten
in optimale toestand aankomen

Ontevreden klanten met beschadigde goederen – dat kunt u zich niet veroorloven. Retourzendingen zijn kostbaar en tevreden klanten zijn van cruciaal belang voor uw bedrijf. Wanneer u precies de juiste hoeveelheid van het juiste materiaal gebruikt, kunt u uw verpakkingsproces verbeteren en breukpercentages aanzienlijk verminderen. Papier biedt niet alleen bescherming, maar isoleert ook uitstekend – ideaal voor het verzenden van gekoelde goederen, zoals levensmiddelen.

Omgaan met zwaargewichten

Flexibel papier is bij uitstek geschikt voor zware pakketten omdat het ‘meeveert’ met het product en schokken opvangt in plaats van ze door te geven. Papier heeft unieke eigenschappen en onze papieren verpakkingsoplossingen zijn gemakkelijker te verwerken en kosten minder. Papier staat voor de juiste beschermende waarde, hogere productiviteit, een vereenvoudigd verpakkingsproces en meer duurzaamheid.

Perfecte pasvorm

Onze verpakkingstechnici kunnen een verpakking op maat ontwerpen die voldoet aan de wensen en eisen van uw klanten. Door ons huidige verpakkingsmateriaal te testen en te analyseren, kunnen we u het best mogelijke ontwerp bieden voor uw eigen producten – met het juiste type en de optimale hoeveelheid papier. Vaarwel onvoldoende bescherming of verspild materiaal.

Verbetering thermisch verpakken

In de bouw worden papier en derivaten ervan vaak gebruikt om warmteverlies van gebouwen tegen te gaan. De isolerende eigenschappen van papier kunnen zich uitstekend meten met die van plastic alternatieven. Ranpak kan u helpen om de isolatiekracht van papier optimaal te benutten voor het gekoeld vervoer van bederfelijke producten, zoals levensmiddelen, vlees, maaltijden en andere voedingsproducten.

Ervaringen van Diet Chef

“Na het uitgebreid testen van verschillende concurrerende producten heb ik veel vertrouwen gekregen in de WrapPak-oplossing van Ranpak. De speciale vorm van het papier biedt onze producten de juiste temperatuurbescherming.”

Fiona Boyd, Head of Product Innovation
bij Diet Chef, Edinburgh, UK

Bekijk klantcasus

Laat het testen

De verpakkingstechnici van Ranpak testen het ontwerp van uw verpakking, zodat het in uw gehele toeleveringsketen goed werkt. Onze laboratoria beschikken over bewezen deskundigheid en zijn volledig uitgerust voor het uitvoeren van ISTA-prestatietests.

Reduceer uw schadegevallen

Een van de belangrijkste tests voor een verpakking is de valproef. We kunnen het effect van een val op uw producten meten. Zo laten onze tests met een koplamp van een auto zien hoeveel beter papier presteert dan schuim en hoeveel minder impact de val heeft.

Een oplossing vinden die bij uw bedrijf past

Ranpak biedt complete verpakkingsoplossingen voor in de doos aan. Oplossingen die perfect passen bij uw branche, uw wensen en eisen op verpakkingsgebied en de schaal van uw bedrijf.

Vind uw oplossing

ONTDEK ONZE
PAPIERVERPAKKINGSOPLOSSING

Laat enkele eenvoudige gegevens achter en onze verpakkingsexpert neemt contact met u op
om de wensen en eisen van uw organisatie te bespreken.

Contact met ons opnemen

Wondering what Ranpak can do for you? Request our trial.

Trial

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send