4. Kies een
aantrekkelijke verpakking

Een tevreden klant
is een terugkerende klant

Uw klanten verdienen een sneller en vrolijker uitpakproces. Ranpak helpt u om vanaf het eerste begin de tevredenheid van de klant met uw producten te vergroten.

Maak van uitpakken een plezierige ervaring

De bezorging en het uitpakken van een product vormt een essentieel en voortdurend groeiend onderdeel van de e-commerce business. U beschikt niet over de aantrekkelijke gevel en etalages van traditionele retailers om consumenten aan te trekken. Dat betekent dat uw verpakking de eerste indruk biedt en een belangrijke rol speelt in de aankoopervaring van de klant. Een goede presentatie kan ertoe bijdragen dat u uw e-commerce-omzet vergroot, terugkerende klanten aantrekt en uw merk verder opbouwt.

Kies voor duurzaam

Onze milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen beschermen uw producten tijdens de verzending en laten uw klanten zien dat duurzaamheid belangrijk voor u is. Sinds 1972 leveren we beschermende verpakkingen van topkwaliteit die ons voortdurende streven naar duurzaamheid weerspiegelen. Al onze natuurlijke verpakkingsoplossingen zijn 100% recyclebaar, hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar. De meeste papierverpakkingen van Ranpak bestaan geheel of gedeeltelijk uit gerecycled materiaal. Daarnaast verminderen onze oplossingen verpakkingstijd en materiaalgebruik, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Bekijk onze video over duurzaamheid

Leer uw klanten kennen

In e-commerce verkoopt u wellicht veel producten. Uw klanten zijn heel verschillende mensen, met verschillende motieven en waarden. Tegenwoordig worden big data en klantprofilering steeds belangrijker. Bekijk onze video’s over ‘uitpakken’ om voorbeelden te zien van hoe onze oplossingen passen bij enkele van de populairste klantprofielen.

Ervaringen van Rivièra Maison

“Wij hebben eigenlijk geen klanten, we hebben echte fans. Ze waarderen het bijzonder dat het product goed verpakt is met Geami WrapPak en dat ze hun “cadeautje” thuisbezorgd krijgen. Dat is belangrijk en leuk, daarom doen we het”

Micha Jacobs, Manager DC Rivièra Maison

Bekijk klantcasus

De oplossing vinden die bij uw bedrijf past

Ranpak biedt complete verpakkingsoplossingen voor in de doos aan. Oplossingen die perfect passen bij uw branche, uw wensen en eisen op verpakkingsgebied en de schaal van uw bedrijf.

Vind uw oplossing

ONTDEK ONZE
PAPIERVERPAKKINGSOPLOSSING

Laat enkele eenvoudige gegevens achter en onze verpakkingsexpert neemt contact met u op
om de wensen en eisen van uw organisatie te bespreken.

Contact met ons opnemen

Wondering what Ranpak can do for you? Request our trial.

Trial

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send