6. Stuur uw in-the-box
verpakkingskosten

Bescherm onze planeet en verbeter uw resultaten

De ervaring leert dat de totale eigendomskosten van het verpakkingsmateriaal van Ranpak lager liggen. We bieden verschillende duurzame opties die een betere verpakkingsoplossing optimaliseert en integreert in uw bestaande proces. Dat betekent dat uw arbeids- en materiaalkosten lager worden en het aantal retourzendingen afneemt.

Sneller werken

De papierverpakkingsoplossingen van Ranpak zijn gebruiksvriendelijk.  De papiervormen worden razendsnel geproduceerd door onze converters en inpakkers raken in een handomdraai gewend aan het werken met het flexibele verpakkingsmateriaal. Natuurlijk helpt het om uw medewerkers eerst te trainen. Onze afdeling voor verpakkingstechniek kan ervoor zorgen dat uw medewerkers volledig in staat zijn om alle voordelen te realiseren.

Train uw medewerkers

We adviseren de beste en meest rendabele verpakkingsoplossing voor uw product, waarna ons team u tijdens de implementatie van het nieuwe proces blijft ondersteunen. De verpakkingstechnici en verkoopmedewerkers van Ranpak kunnen uw locatie bezoeken om uw inpakkers te trainen in het meest efficiënte gebruik van onze producten, en om een volledige on-site kostenanalyse te maken.

Reduceer uw schadegevallen

Een beschadigd product kan u zeventien keer de oorspronkelijke kosten van verzending kosten, en dat is iets wat geen e-commercebedrijf zich kan veroorloven. 90% van uw problemen kan worden opgelost door het juiste beschermende verpakkingsmateriaal te kiezen. Papier is van nature absorberend en kan sterke schokken opvangen, dankzij de flexibele en toch sterke vezels.

Maak uw magazijn doeltreffend

On-demand productie is cruciaal voor het doeltreffend gebruik van uw magazijnruimte. Ons papierverpakkingssysteem levert de hoeveelheid verpakking die u nodig hebt, waar en wanneer u dit nodig hebt – op de paktafel of rechtstreeks in de doos. Geen onnodig ruimteverlies meer in uw magazijn, terwijl de trucks die uw bedrijf inzet, meer goederen kunnen vervoeren dan ooit tevoren.

Vraag uw verpakkingstechnische rapport aan
met uw eigen kostenberekening!

We analyseren uw actuele verpakkingsproces en vergelijken het met een nieuw Ranpak-ontwerp dat onze verpakkingstechnici hebben gerealiseerd. U zult een belangrijke verbetering zien. Onze technici kunnen de prestaties testen en analyseren, met een raming van de materiaalkosten en nieuwe specificaties voor de dozen.

Denkt u aan automatisering?

We leveren speciale eindelijns automatiseringsoplossingen voor logistieke distributiecentra. Kant-en-klare oplossingen, zoals dozen neerzetten, de hoogte van de doos reduceren, automatische opvulling, dozen sluiten en verzendetiketten aanbrengen. Ook extra’s als het invoegen van documenten en/of reclamemateriaal en palletiseren kunnen deel uitmaken van de oplossing.

Dit alles betekent minder arbeidskosten, minder opslagkosten en minder verzendkosten – en een veel prettiger uitpakervaring voor de klant.

De oplossing vinden die bij uw bedrijf past

Ranpak biedt complete verpakkingsoplossingen voor in de doos aan. Oplossingen die perfect passen bij uw branche, uw wensen en eisen op verpakkingsgebied en de schaal van uw bedrijf.

Vind uw oplossing

ONTDEK ONZE
PAPIERVERPAKKINGSOPLOSSING

Laat enkele eenvoudige gegevens achter en onze verpakkingsexpert neemt contact met u op
om de wensen en eisen van uw organisatie te bespreken.

Contact met ons opnemen

Wondering what Ranpak can do for you? Request our trial.

Trial

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send