BESPAAR OP KOSTEN VAN VERPAKKINGSMATERIAAL

TCO-VOORDELEN

De ‘total cost of ownership’ (TCO) is een cruciaal cijfer voor bedrijven, en de thermische verpakkingsoplossingen van Ranpak bieden aanzienlijke TCO-voordelen. Er zijn verschillende opties om een betere oplossing voor thermisch verpakkingsmateriaal eenvoudig in uw bestaande proces te integreren.

Meer informatie

OPTIMALISEER UW VERPAKKINGSLIJN

Ruimtebesparend

De WrapPak Protector biedt enorme mogelijkheden om ruimte te besparen door papier op locatie en/of op aanvraag te kunnen omzetten. Een enkele pallet met Ranpak-papier kan tot 24 pallets EPS-product van concurrenten vervangen.

Bespaar op kosten van materiaal

De kosten van plastic alternatieven zijn vaak hoger dan die van de golfpapieroplossing van WrapPak Protector. 1, 2 of 3 lagen papier zijn eenvoudig binnen vele verpakkingsomgevingen te implementeren, en kosten van opslag/verwerking worden tot een minimum beperkt.

Pakketflexibiliteit

WrapPak Protector heeft verschillende productiestanden voor de vereiste padgrootte en aantallen. Verpak ‘on-demand’ of in batches, met behulp van pads die vooraf zijn afgemeten en afgesneden Het invoeren van verschillende verpakkingsmethoden is heel eenvoudig.

Wondering what Ranpak can do for you? Request our trial.

Trial

Wat onze klanten zeggen

“Wij zijn overgestapt op een duurzame, betrouwbare oplossing. Na het uitgebreid testen van verschillende concurrerende producten heb ik veel vertrouwen gekregen in de duurzame WrapPak-oplossing van Ranpak. De speciale vorm van het papier biedt onze producten de juiste temperatuurbescherming.”

Meer informatie

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn