ONZE STANDAARDOPLOSSINGEN

ONZE OPLOSSING IN TWEE STAPPEN

Om producten succesvol te vervoeren bij een gereguleerde temperatuur is het belangrijk rekening te gehouden met meerdere aspecten: opslag, verwerking, verzameling en verpakking, logistiek en de laatste bezorgkilometer. Gedurende al deze stadia worden dozen en producten blootgesteld aan uiteenlopende temperaturen. De standaardoplossingen van Ranpak bieden u daarvoor eenvoudige en effectieve verpakkingsopties.

 

Ga naar stap 1

Stap 1:
Kiezen van de doosgrootte

Om u bij deze keuze te helpen, heeft Ranpak een reeks standaarddozen ontwikkeld voor gekoelde en ingevroren producten van 9, 24 en 36 liter. Deze standaardoplossingen voorzien in zo’n 90% van alle behoeften van onze klanten, en onze specialisten staan u graag in uw gehele beslissingstraject bij.

 

Ga naar stap 2

Stap 2:
Kiezen van het prestatieniveau

Door het aantal papierlagen EN de hoeveelheid PCM (Phase Change Material) te variëren, kunt u oplossingen met een laag, gemiddeld of hoog prestatieniveau creëren voor gekoelde en ingevroren producten. Bij een gemiddeld prestatieniveau wordt de drempeltemperatuur bijvoorbeeld na 24 tot 48 uur bereikt.

Laag prestatieniveau

Doorgaans bedoeld voor producten die worden bewaard en vervoerd bij kamertemperatuur, en waarbij de temperatuurvereisten niet zo strikt zijn.

Gemiddeld prestatieniveau

Vooral geschikt voor gekoelde producten met een vereiste drempeltijd tot 24-36 uur.

Hoog prestatieniveau

De oplossing voor ingevroren producten & diepvriesverpakkingen, en voor drempeltijden tot 48 uur.

Wondering what Ranpak can do for you? Request our trial.

Trial

MAAK KENNIS MET ONZE THERMISCHE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

Laat uw gegevens achter en onze expert op het gebied van thermisch verpakkingsmateriaal neemt contact met u op om de randvoorwaarden van uw organisatie door te nemen.

Neem contact met ons op

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn