ONZE THERMISCHE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

PAPIER
FLIKT HET OPNIEUW

In de bouw wordt geregeld gebruikgemaakt van papier en haar cellulosederivaten als waardevol isolatiemateriaal om warmteverlies van gebouwen tegen te gaan. De isolatiewaarde van papier kan zich uitstekend meten met alternatieven van plastic.
Ranpak komt nu met unieke oplossingen die de isolatiekracht van papier optimaal benutten om bederfelijke producten, waaronder kruidenierswaren, vlees, maaltijden en andere ingrediënten van levensmiddelen, thermisch te verpakken.

Meer informatie

DOZEN INPAKKEN VOLGENS ONZE METHODE

Stap 1

Gebruik een doos van twee- of drievoudig golfkarton

Stap 2

Voeg ons isolatiemateriaal van gelaagd papier toe

Stap 3

Plaats uw producten

Stap 4

Voeg koelelementen toe

Stap 5

Sluit de doos af met tape

Maak uw dozen eenvoudiger klaar voor verzending

De WrapPak Protector (PT)-converter heeft meerdere productiestanden voor een brede diversiteit aan verpakkingspads. Eén enkel converter maakt nagenoeg elke verpakkingshandeling mogelijk. Door het compacte formaat kan de converter overal worden gebruikt – zowel op een verpakkingstafel als los.

Brochure downloaden

OVERIGE MANIEREN OM UW PRODUCTEN TE
ISOLEREN MET BEHULP VAN ONZE OPLOSSINGEN

Bescherming voor uw producten

De papierpads van PadPak bieden schokbescherming voor kleinere dozen met kwetsbare producten, en creëren tegelijkertijd een temperatuurbuffer.

Opvullen van loze ruimte

Loze ruimte in gekoelde zendingen moet worden opgevuld om convectie te voorkomen. FillPak is een kostenefficiënt opvulmiddel dat voorkomt dat producten in de doos gaan schuiven.

Omwikkelen van uw producten

Geami WrapPak beschermt uw producten tegen materiële schade en grote temperatuurschommelingen – en zorgt daarnaast voor een eersteklas aanblik.

MAAK KENNIS MET ONZE
THERMISCHE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

Laat uw gegevens achter en onze expert op het gebied van thermisch verpakkingsmateriaal neemt contact met u op om de randvoorwaarden van uw organisatie door te nemen.

Neem contact met ons op

Wondering what Ranpak can do for you? Request our trial.

Trial

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn