OPLOSSINGEN OP MAAT

ANALYSE • ONTWERP • TEST

Onze standaardoplossingen voldoen aan de meeste eisen die aan verpakkingsmateriaal met temperatuurregulerend vermogen worden gesteld, maar soms hebt u iets extra’s nodig om specifieke uitdagingen gedurende opslag, verwerking, verzameling en verpakking, logistiek of de laatste bezorgkilometer het hoofd te bieden. Met onze oplossingen op maat kunnen wij in AL uw verpakkingsbehoeften voorzien.

Meer informatie

“Wij helpen klanten graag hun verpakkingslijn op locatie te optimaliseren met een duurzame isolatieoplossing.”

 

Wat wij doen:

Analyseren

Onze experts analyseren uw dagelijkse uitgaande pakketten, en houden daarbij rekening met al uw eisen qua temperatuurbeheersing en doosafmetingen.

Creëren

Wij bieden kosteloos gepersonaliseerde verpakkingsontwerpen voor uw zendingen. Hierbij richten wij ons op isolatiewaarde, aantal dozen en doosgrootte.

Testen

Wij kunnen toetsen of ontwerpen in lijn zijn met officiële ISTA-testvereisten. U ontvangt de volledige resultaten in de vorm van een officieel testverslag.

Wondering what Ranpak can do for you? Request our trial.

Trial

MAAK KENNIS MET ONZE THERMISCHE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

Laat uw gegevens achter en onze expert op het gebied van thermisch verpakkingsmateriaal neemt contact met u op om de randvoorwaarden van uw organisatie door te nemen.

Neem contact met ons op

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn