DUURZAME OPLOSSINGEN VOOR VERPAKKINGSMATERIAAL

VERPAKKINGSMATERIAAL
MET TOEKOMST

De papieroplossing van Ranpak is ongetwijfeld één van de groenste oplossingen in de markt voor geïsoleerde transportverpakkingen. In tegenstelling tot de plastic bescherming, is papier biologisch afbreekbaar, recyclebaar en hernieuwbaar.

Bekijk filmpje

Drie fundamentele kenmerken van papier…
de rest spreekt voor zich

Hernieuwbaar

Papier is een van de meest duurzame producten die er zijn, aangezien het wordt vervaardigd uit hernieuwbare bronnen. Het is zowel biologisch afbreekbaar als een bron van hernieuwbare energie. Wanneer bomen groeien, nemen zij CO2 op uit de atmosfeer, en papier is gedurende zijn gehele levensduur een vorm van koolstofopslag.

Recyclebaar

Het recyclen van papier draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en bespaart energie, vermindert broeikasgasuitstoot en voorkomt afvalbergen. Bovendien vermindert het recyclen van papier onze afhankelijkheid van olieproducten en wordt milieuschade door het gebruik van plastic voorkomen. Papier is het meest gerecyclede product in Europa – ruim 72%.

Bioafbreekbaar

Biologische organismen kunnen papierproducten omzetten in CO2, water en biomassa. Dit betekent dat papier veel minder vervuilend is dan de voornaamste alternatieven.

Wondering what Ranpak can do for you? Request our trial.

Trial

MAAK KENNIS MET ONZE
VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

Laat uw gegevens achter en onze expert op het gebied van verpakkingsmateriaal neemt
contact met u op om de randvoorwaarden van uw organisatie door te nemen.

Neem contact met ons op

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn